Takaisin pääsivulle

21 tammikuu
2020

Palasin blogini pariin

Edellisestä blogikirjoituksestani on yli kolme vuotta. Sitä ennen olin kirjoittanut blogiini vaihtelevalla aktiivisuudella hieman yli kymmenen vuoden ajan. Tuossa ajassa kirjoituksia kertyi 380 kappaletta. Kaikki kirjoitukset ja niihin jätetyt kommentit ovat tallessa. Historia on aina kiehtonut minua. Siellä ei tapahdu enää mitään, mutta sieltä voi oppia paljon.

Kirjoittaminen on minulle mielekästä puuhaa ja kaikki kirjoittamani on useimmiten pitkän pohdinnan tulos. Joskus tekstiä syntyy nopeastikin. Viihdyn kuitenkin ajatuksissani. Saatan pyörittää jotakin aihetta mielessäni päivätolkulla, ja sitten kun olen sen mielessäni jäsentänyt se on helppo kirjoittaa ylös. Joskus nuorempana haaveilin toimittajan työstä. Luin tiedotusopin pääsykokeisiin, enkä tajunnut lukemastani mitään. Se, että sanat, viestit ja kirjoittaminen kiehtovat ei taitaisi vielä riittää toimittajan uralla. Olisin siihen työhön luonteeltani aivan liian hidas ja harkitsevainen.

Olin aktiivinen toimija politiikassa, viihdyn vieläkin lähellä sitä ja olen edelleen siitä kiinnostunut. Elämässäni on myös paljon muuta minua motivoivaa sisältöä ja tekemistä. Luulen, että tulen jatkossa kirjoittamaan erilaisista kohtaamistani aiheista laidasta laitaan sen mukaan mikä kulloinkin inspiroi. En aio vältellä yhteiskunnallisia aiheita.

Olen iloinen siitä, että kirjoitin nämä rivit. Olen harkinnut blogin pariin palaamista pitkään.

4 kommenttia artikkeliin “Palasin blogini pariin”

 1. Aarno Lyytinen sanoo:

  Hienoa! Näkemystä ja kokemusta on mukava lukea.

 2. calle nyholm sanoo:

  Ihana nyt lyyti kirjoittaa!

  1. Maria Lohela sanoo:

   Lyyti… 🙂

 3. Jani Heiska sanoo:

  Moi Maria hienot nahkahousut oli sinulla sykysyllä,kun olit laittanut kuvan instaan ja faceen sopii sinulle,mukavaa talven jatkoa täältä haapaperältä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *