Takaisin pääsivulle

13 maaliskuu
2015

Parempi maahanmuuttopolitiikka

Ulkomaalaistaustaisista 15-18-vuotiaista nuorista miehistä koostunut joukko on porukalla raiskannut nuoren naisen Helsingin Tapanilassa maanantai-iltana 9.3. Järkyttävää tekoa ei saa tekemättömäksi, joten on kysyttävä mitä pitää tehdä seuraavaksi.

Mielestäni yksi vastaus on parempi maahanmuuttopolitiikka.

Yksi osa Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmaa on laaja maahanmuuttopoliittinen osio. Perussuomalaiset on ollut ja on edelleen ainoa puolue, joka on rohjennut jo vuosien ajan tarttua myös maahanmuuttopolitiikan epäkohtiin, siitä aiheutuviin yhteiskunnallisiin ongelmiin ja paisuviin kustannuksiin. Kaikki muut puolueet ovat jumittuneet poliittisen korrektiuden ja suvaitsevaisuuden sateenvarjon alle, eivätkä kykene keskusteluun Suomen kannalta epäedullisen maahanmuuton vaikutuksista arjessa. Muiden puolueiden retoriikka pyörii edelleen kulahtaneiden latteuksien, kuten “Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, koska väestö ikääntyy”, “Maahanmuutto rikastuttaa kulttuuriamme” tai “Maahanmuutto on voimavara” ympärillä.

Mahdollisen tulevan pääministeripuolueen Suomen Keskustan eduskuntavaaliohjelmassa esitetään työvoiman saatavuusharkinnan poistamista. Myös Kokoomus lähestyy asiaa työnantajan näkökulmasta ja ehdottaa sekin ulkomaisten työntekijöiden palkkaamisen helpottamista työvoiman saatavuusharkinta poistamalla. SDP tavoittelee eduskuntavaaliohjelmassaan aidosti tasa-arvoisesta yhteiskuntaa, joka vaalii vähemmistöjen oikeuksia ja osallisuutta sekä monipuolista kulttuuria ja tuomitsee rasismin ja syrjinnän. Lisäksi SDP haluaa, että maahanmuuttopolitiikka on oikeudenmukaista ja reilua. Voinee kysyä, kenen kannalta.

Sen lisäksi, että Perussuomalaisilla on konkreettisia ehdotuksia maahanmuuttopolitiikan parantamiseksi, haluamme saada toimenpiteillä aikaan myös säästöjä. Maahanmuutosta on kasvanut aivan omanlaisensa verovaroin kustannettu klusteri kulttuuritulkkeineen ja kotouttamiskouluttajineen, eikä sen kokonaiskustannuksista ole saatu aikaiseksi edes arviota. Poliitikot ovat johdonmukaisesti kieltäytyneet tekemästä kattavaa selvitystä. Kuntatasolla jonkinlaisia arvioita on tehty, kuten kotikaupungissani Turussa. Sekin selvitys yritettiin pimittää . Suomen Perusta -ajatuspaja on tarttunut aiheeseen naapurimaa Ruotsin esimerkin valossa. Torstaina 19.3. julkaistava Simon Elon kirjoittama raportti Kansainkodin kuolinvuoteella tarkastelee monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia.

Samoihin aikoihin toisaalla kokoomuslainen ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka kuitenkin kritisoi Perussuomalaisten ehdotusta maahanmuuttoon kohdistettavista säästöistä. Toivakan mukaan: ”…maahanmuuttorahoista ei voi leikata, koska kyse on Suomen sisäisen turvallisuuden varmistamisesta.” Ministeri Toivakka siis tietää, että maahanmuutosta seuraa Suomelle turvallisuusuhkia. Toivakka ei kuitenkaan halua parempaa maahanmuuttopolitiikkaa, vaan ohjata siihen lisää rahaa. Sen lisäksi Toivakan mielestä Suomi tarvitsee lisää ulkomaista työvoimaa ja Suomen on kannettava vastuunsa turvapaikanhakijoista.

Virallisen doktriinin mukaan maahanmuutto on rikkaus ja voimavara. Toivakka vaikuttaa ymmärtäneen maahanmuuttopolitiikan hieman väärin. Sen tarkoitus ei ole luoda uhkaa Suomen sisäiselle turvallisuudelle, vaan tarvittaessa auttaa rakentamaan parempaa suomalaista yhteiskuntaa meidän omilla ehdoillamme ja pelisäännöillämme. Lainsäädäntö pitää saattaa sellaiseksi, että sisäistä turvallisuutta uhkaavat henkilöt eivät edes pääse maahan. Mikäli näin kuitenkin käy ja ulkomaan kansalainen tekee Suomessa rikoksia, hänet on karkotettava tai hänet on laitettava kiven sisään ja rangaistuksen jälkeen poistettava maasta. Lainsäädännöllä on rangaistava rikoksista ja pyrittävä vaikuttamaan niihin myös ennaltaehkäisevästi.

Ministeri Toivakalta voi myös kysyä mitä Suomi tekee työvoimalla, joka ei ole töissä vaan erilaisten tulonsiirtojen vastaanottajana. Pelkästään tämän hallituksen aikana on tullut 100 000 työtöntä lisää paikkaamaan tätä Kokoomuksen mukaan leijonan lailla karjuvaa työvoimapulaa. Jo maassa olevien maahanmuuttajien työllisyysaste on huomattavasti heikompi kuin suomalaisten.

Se, karkotetaanko turvaa, koulutusta, terveydenhuoltoa ja mahdollista ilmaista asumista sekä sosiaaliturvaa nauttivat ulkomaalaiset raiskaajat Suomesta, on poliittinen valinta. Pään silittäminen, lisärahan antaminen, jatkuva ymmärtäminen ja maahanmuuttopolitiikkaan kytkeytyvien hankalien asioiden kuoliaaksi vaikeneminen on myös poliittinen valinta.

Huhtikuun vaaleissa sinä päätät kumpaa linjaa mennään. Odotellessa voit allekirjoittaa kansalaisaloitteen rikokseen syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamisesta.

7 kommenttia artikkeliin “Parempi maahanmuuttopolitiikka”

 1. Tero Leino kirjoitti:

  Maahanmuutto. Kun siitä tulee kysymys, heittävät suurin osa eduskuntapuolueiden jäsenet ja korkeat virkamiehet päivänselvät tosiseikat romukoppaan ja heittelevät noita mainitsemiasi latteuksia perustelematta mitään pitävästi.
  En välttämättä äänestä Persuja kiljuen innosta, koska teidän riveistänne löytyy useita noloja tapauksia. Sinä, Maria kuitenkin otat esiin arkoja asioita kiihkottomasti ja perustellen. Koska muut pelaavat aioastaan vajaalla pakalla (viittaan vihervasemmistoon), olen puolellasi täysillä.

 2. Marie Leppänen kirjoitti:

  Hesarin mukaan vuonna 2014 poliisille raportoitiin 939 raiskausta, joista joka kolmas oli ulkomaalaistaustaisen miehen tekemiä. Minun matematiikallani se tekee siis 313 raiskausta vuodessa. (melkein yksi nainen joka päivä) Ei ole tarkoitus ohittaa sitä faktaa että kyllä ne suomalaisetkin miehet raiskaavat. Pointtini on kuitenkin se, että nämä 313 raiskausta ovat rasistisia viharikoksia ja nämä raiskaukset olisivat jääneet tapahtumatta jos tänne ei haalittaisi maahanmuuttajia joiden käsityksen mukaan suomalainen nainen on vääräuskoinen h*ora, jolle saa tehdä ihan mitä vain. Ja mitä enemmän tänne laahataan näitä ”kulttuurin rikastuttajia” sen hurjemmaksi tuo luku tulee nousemaan.
  Kansalaisaloite adressi on allekirjoitettu ja saat ainakin minun ääneni tulevissa vaaleissa ja pistän sormet ristiin että PerSut saavat kunnon äänivyöryn että nykymenoon tulee muutos.

 3. Timo kirjoitti:

  Valitettava tosiasia on, että siinä missä suuri osa suomalaisista on tietoinen maahanmuutosta aiheutuneista haitoista, harva tajuaa, kuinka pahaksi tilanne tulee muuttumaan, jos ei napata härkää sarvista nyt, kun asialle on vielä jotain tehtävistä. Esimerkkinä Ruotsin no-go alueet, älyttömät maahanmuutosta johtuvat kulut (arviolta 250 mrd kruunua/vuosi), täysin omaa luokkaansa olevat raiskaustilastot, sietämätön tilanne maahanmuuttajalähiöiden kouluissa sekä juutalaisvainot.

  Aloitteen olen allekirjoittanut ja Marialle annan mitä luultavimmin ääneni.

 4. Maria Lohela kirjoitti:

  Kiitos kannustuksesta ja kommenteista. Palasin tänään pikareissulta Kööpenhaminasta, jossa tapasin muutamia pohjoismaisia kansanedustajia. Keskustelimme muun muassa tulevista Suomen ja Tanskan vaaleista. Sekä Norjassa että Tanskassa aiemmin demonisoidut maahanmuuttopolitiikkaa kritisoineet puolueet eli Tanskan kansanpuolue ja Edistyspuolue ovat nykyään hyvin lähellä vallan ydintä. Edistyspuolue on jo hallituksessa ja Tanskan kansanpuolueella on edellytykset hallitukseen loppukesän vaaleissa, sillä sen kannatus on kovassa kasvussa.

  Ruotsi juntturoi fobioissaan Ruotsidemokraatteja vastaan, mutta puolueen vahvistumista ei voi nykymenon edetesssä mitenkään estää, päinvastoin. Kansalaiset eivät ole ummistaneet silmiään maahanmuuttopolitiikalta muissa Pohjoismaissa, eikä sitä voi poliittinen eliittikään loputtomiin tehdä Suomessa saati sitten Ruotsissa. Perussuomalaiset on ainoa suomalainen puolue, joka uskaltaa ja osaa puhua myös maahanmuuton kielteisistä puolista.

  Minäkin olen allekirjoittanut kansalaisaloitteen, johon bloggauksessani viittasin.

 5. Jouni leime kirjoitti:

  Mitä linjaa vedät ,subjektiivisesta oikeudesta maahanmuuttajien oikeudesta pitää lastaan päiväkodeissa vanhempien ollessa kotona ,tekemässä lisää maahanmuuttajia meidän verorahoilla.

 6. Onni A kirjoitti:

  Taas hyvin kirjoitit. Tuo varmojen tulosiirtojen varassa eläminen, omien ”lautasien” kautta tulevat tv-ohjelmat ovat sopivankielisiä, halaikaupasta elävänä kuolleet lihat pöytään ja kun naapurissa asuu se tuttu maahanmuuttajaveli, niin mikä voisi olla mukavampaa, parempaa ja helpompaa elämää. Onneksi on Perussuomaiset, jotka nostavat asioita esille ja tuovat ihmisten tietoon missä mennään.
  Kiitos ansiokkaasta asioiden esille tuomisesta, muistakin asioista kuin tästä. Hyvä kansanedustaja, joten suosittelen (äänestän) jatkokaudelle

 7. Liisa kirjoitti:

  Mitäs sitten tehdään koto-suomalaisille raiskaajille? Kai heille varataan myös joku autiosaari vaikka Jäämereltä, jonne heidät voidaan karkoittaa?

  Eikö olisi aika katsoa miten maahanmuuttajia voidaan kouluttaa ja kotouttaa siten että rikollisuus vähenee ja todellinen kotoutuminen tapahtuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *