Takaisin pääsivulle

18 joulukuu
2014

Kooste lehtikirjoituksistani

Teen koostetta vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen kirjoittamistani kirjoituksista. Kommentoin ajankohtaisia asioita ja kerron mielipiteistäni ja eduskunnan tapahtumista eri tavoin: bloggaan, käytän aktiivisesti Facebook-sivuani ja nykyään myös satunnaisesti twiittaan. Olen myös kirjoittanut lukuisia kolumneja ja mielipidekirjoituksia Varsinais-Suomen lehtiin. Lisäksi kolumnejani on julkaistu esimerkiksi eri järjestöjen julkaisuissa ja/tai verkkosivuilla.

Varsinais-Suomen alueen lehdissä julkaistuja kolumneja ja mielipidekirjoituksia on ollut (ainakin) 55 erilaista. Joitakin niistä on julkaistu useissa eri lehdissä. 8.10.2014 oli minulle vallan mukava päivä, sillä sekä Turun Sanomissa, Turkulaisessa että Kulmakunnassa julkaistiin kirjoitukseni – jokaisessa eri.

Eniten olen kirjoittanut maahanmuuttopolitiikasta. Sitä kokonaan tai osittain käsitteleviä lehtikirjoituksia on ollut 13. Toiseksi suosituin aiheeni on ollut työ, 8 kirjoitusta. Kolmanneksi eniten olen kirjoittanut yrittämisestä, 6 kirjoitusta. Useampia kertoja olen kirjoittanut myös kielipolitiikasta, taloudesta, kehitysavusta, EU:sta ja vanhusten hoidosta.

Kirjoitusten läpikäyminen on aika valaisevaa. Ne ovat pieni katsaus aiheisiin, jotka kulloinkin ovat olleet jostakin syystä pinnalla. Usein kirjoitusten kimmoke on ollut jokin poliittinen tapahtuma.

Useimmat kirjoitukset olen lisännyt joko Facebook-seinälleni ja/tai blogiini. Valitettavasti jotkin ovat jostakin syystä jääneet vain jonnekin verkkoon, mutta pienellä etsimisellä ne saa kyllä haettua talteen näin jälkikäteenkin. Lisään kaikki kirjoitukset myöhemmin verkkosivuilleni luotavaan kirjoitusarkistoon. Lähestyvien pyhäpäivien aikana ehdin hyvin näitä näperrellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *