Takaisin pääsivulle

02 heinäkuu
2013

Nuiva vaalimanifesti

Riikka Slunga-Poutsalo valittiin Perussuomalaisten uudeksi puoluesihteeriksi Joensuussa pidetyssä puoluekokouksessa 29.6.2013. Riikka oli yksi maahanmuuttokriittisen vaaliohjelman, Nuivan vaalimanifestin, allekirjoittajista. Manifesti julkaistiin kesällä 2010. Puoluesihteerivalinnan myötä myös manifesti sai tuoretta julkisuutta. Näin ollen onkin sopiva aika palauttaa mieliin mitä manifestissa oikein lukikaan. Maahanmuuttokriittisen vaaliohjelman julkaisemisen jälkeen maahanmuuttokeskustelu Suomessa on saanut erilaisia sävyjä Euroopan Unionin yhteisen turvapaikkajärjestelmän luomisen sekä Tukholmassa maahanmuuttajavaltaisissa lähiöissä hiljattain tapahtuneiden mellakoiden myötä. Manifestin ajatukset ovat edelleen ajankohtaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *