Takaisin pääsivulle

14 heinäkuu
2012

Turun Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaat

Vaikka en itse pyri Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi syksyn 2012 vaaleissa olen koko sydämestäni mukana tukemassa ja viemässä eteenpäin puolueen kuntavaalikampanjaa kotikunnassani ja koko Varsinais-Suomen vaalipiirin alueella. Kuntavaalityöhön on virittäydytty kaikkialla Suomessa pikkuhiljaa kevään ja alkukesän aikana, mutta tahti tietenkin kiihtyy mitä lähemmäs syksy tulee. Heinäkuu on perinteisesti monelle suomalaiselle rentoutumisen ja mukavan kesäfiilistelyn aikaa, minkä jälkeen mieli on hyvä ja akut ladattu syksyä varten. Elokuussa, syyskuussa ja lokakuussa Perussuomalaiset tulevat kampanjoimaan aktiivisesti Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa, ja tässä duunissa olen mukana. Kuten myös edellisessä, kuntavaaleihin liittyvässä kirjoituksessa kerroinkin, Perussuomalaisten kuntavaaliohjelma lähenee viimeistelyvaihettaan. Ohjelman pohjalta on hyvä lähteä viemään viestiä perussuomalaisesta lähestymistavasta kuntien tulevaisuuteen ja kehittämiseen. Ohjelmaa joudutaan vielä se pieni tovi odottamaan, mutta tässä odotellessa voi aloittaa jo asetettuihin ehdokkaisiin tutustumisen. Kotikuntani Turun perussuomalaiset ovat nimenneet tähän mennessä 35 ehdokasta ja julkaisen kaikkien nimet tämän kirjoituksen ohessa. Olen myös linkittänyt niiden ehdokkaiden www-sivut, joilla sellaiset jo on. Päivitän nimilistaa ja verkkosivutietoja sitä mukaa, kun uusia tietoja julkistetaan. Turussa ehdokkaita puntaroivat voivat siis aloittaa näistä nimistä:

Andersson Mikael, kokki/toiminnanjohtaja
Andersson Riitta, kokki/kahvilaemäntä
Elomaa Pekka-Juhani, merimies/baarimestari
Franco Brito Kristoffer, opiskelija
Hautamäki Antti, sähköasentaja/luottamusmies
Holmanen Timo, eläkeläinen
Jantunen Juha, asfalttimies/työnjohtaja
Kohonen Jorma, teknikko/eläkeläinen
Korhonen Siru, lähiavustaja
Koskinen Erkki, palomies
Laakso Jouko, mylly-yrittäjä
Laine Jari, palomies
Laine Juha, media-asiantuntija
Lampi Matti, linja-autonkuljettaja
Lampi Pirjo, erikoislaboratoriohoitaja
Lehtonen Veikko, eläkeläinen
Mäkinen Jari, VTM
Palonen Markku, pääsuunnittelija/teknikko
Penttilä Taisto, yrittäjä
Pöyhönen Teijo, yrittäjä
Rissanen Tapani, peltiseppä/artisti
Ristimella Reino, merkonomi/vartija
Rusi Jukka, hieroja
Samia Sara, lähihoitaja/kirjanpitäjä
Siipola Riitta-Anneli, tietotekniikkamekaanikko
Sinkko Erkki, FM
Sirén Petri, KTM
Suominen Anneli, jalkojenhoitaja/kodinhoitaja
Säisänen Markku, koneenkuljettaja
Tarke Kimmo, yrittäjä
Tavio Ville, lakimies
Tsernov Teemu, leipomoyrittäjä
Tähti Tuomas, TkK/opiskelija
Valtanen Pekka, huolitsija
Wikström Simo, koulutuspäällikkö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *