Takaisin pääsivulle

13 huhtikuu
2012

Keskustele, älä vain kirjoita

Nykyaikana nettiin kirjoittelu on lähes jokaisen ulottuvilla. Se on helppoa ja nopeaa. Kirjoitan tai linkitän itsekin Facebook-sivulleni jotakin lähes joka päivä ja omat nettisivut sekä blogi minulla on ollut pian viiden vuoden ajan. Kirjoittaminen on mukava tapa jäsentää omia ajatuksia, olla luova, osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun tai hakea muilta neuvoja ja palautetta näkemyksilleen. Jokainen kirjoittaja voi itse kertoa, mikä on juuri hänen syynsä kirjoittaa. Niitä on yhtä monta kuin on kirjoittajaakin.

Joskus kirjoitukset eivät mene aivan nappiin kenelläkään. Keneltä tahansa voi lipsahtaa sammakoita tai asiavirheitä. Kirjoitettaessa tehtyä mokaa ei välttämättä voi välittömästi korjata, eikä sitä aina edes itse huomaa. Keskusteltaessa on toinen juttu. Kasvotusten kommunikoitaessa kuulee toisen äänensävyn, näkee silmät, eleet, hymyn, häivähdykset ilosta tai surusta, käsilläkin puhumisen (jota itse harrastan…). Keskustelukumppani voi kysyä lisää, korjata tai tarkentaa, jos joku juttu kuulosti oudolta tai muuten vain mielenkiinnon herättävältä. Ei tarvitse arvailla tai tulkita turhaan, kun voi suoraan kysäistä. Netti on nykyihmisten suuri saavutus ja avain tietoon, kun sitä vain osaa etsiä kriittisesti ja monipuolisesti. Toivoisin silti, että ihmiset olisivat hiukan enemmän kosketuksissa toisiinsa ihan arkielämässä. Rappukäytävässä, pihoilla, toreilla, harrastusten parissa. Helpommin sanottu kuin tehty, tiedän, kaikkien suoritusyhteiskuntamme työpaineiden ja arjen kiireiden keskellä.

Perussuomalaiset puolueena on aina halunnut olla tavoitettavissa ja näkyvissä tilaisuuksissa, joihin kuka tahansa voi tulla. Meille on voinut tulla juttelemaan, kysymään tai kertomaan omista asioistaan. Kotivaalipiirissäni Varsinais-Suomessa olen jo usemman vuoden ajan osallistunut piirin pitkäaikaisten aktiivien kanssa telttatapahtumiin, joissa olemme tarjonneet maistuvia räiskäleitä ja siinä sivussa vaihtaneet kaikkien halukkaiden kanssa ajatuksia maailman menosta. Olemme toimineet näin vaalien alla, vaalien jälkeen ja niiden välissä. Tulemme toimimaan näin jatkossakin. Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin aktiivit tulevat osallistumaan lukuisiin tapahtumiin myös lähikuukausina. Aion itsekin jatkaa mukana tapahtumissa, kuten tähänkin asti, joten listaan alle ne tilaisuudet, jotka olen jo merkinnyt kalenteriini. Tilaisuuksia tullee lisääkin, sitä mukaa kun niiden järjestämisestä päätetään. Kunnallisvaalien alla tahti tulee kiihtymään, joten erityisesti lopusta päin kalenteri tulee täyttymään reippaasti.

Toivon siis, että mahdollisimman moni tulee tapaamaan minua ja muita perussuomalaisia toimijoita. Me vastaamme kysymyksiin, otamme vastaan palautetta ja kerromme siitä työstä, mitä teemme eduskunnassa ja paikallistasolla.

La 21.4. Uudenkaupungin Kevätmarkkinat
La 19.5. Raision Katumarkkinat
Su 20.5. Turun Maalaismarkkinat
Su 27.5. Salon Kevätmarkkinat
Su 3.6. Naantalin Aurinkomarkkinat
La-su 9.-10.6. Merefest, Uusikaupunki
Pe 29.6. Loimaan tori
Ke-la 4.-7.7. Okra-maatalousnäyttely, Oripää
Ke-su 1.-5.8. Turun Eurooppamarkkinat
La 25.8. Raision Killinmarkkinat
Su 26.8. Naantalin Aurinkomarkkinat
Su 2.9. Turun Maalaismarkkinat
Su 30.9. Liedon Mikkelinmarkkinat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *