Takaisin pääsivulle

07 marraskuu
2011

Turun Radiossa 7.11.2011

Yle Turku kutsuu Varsinais-Suomen kansanedustajat kukin vuorollaan käymään lyhyen keskustelun kuulumisista ja ajankohtaisista asioista. Oma vuoroni oli tänään maanantaina 7.11.2011. Kysymyksiin johdatteli toimittaja Hannu Vähämäki ja omat kommenttinsa antoi tutkija Mari K. Niemi Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksesta. Keskustelun voi kuunnella Yle Areenassa. Radiopätkän jälkeen juttelin pitempään Niemen kanssa. Eduskuntatutkimuksen historian ja nykypäivän käsittelyssä riittää perattavaa tutkijoille, aivan kuten mediallekin. Ihmisten aktivoituminen ja uskon lisääntyminen äänestämisellä vaikuttamiseen on ilahduttava asia sekä Niemen että minun mielestäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *