Takaisin pääsivulle

17 huhtikuu
2011

Vaalit huipentuvat tänään

Vaalit huipentuvat tänään. Odotan innolla tuloksia. Eniten olen kiinnostunut niistä koko Suomen kannalta. Kuluneet viikot, joiden aikana olen viettänyt paljon aikaa jutellen ihmisten kanssa, ovat olleet äärimmäisen opettavaisia.

Elän itse tavallista elämää ja käyn töissä; minulla on asiat aivan hyvin. Maassamme on kuitenkin valtava määrä väkeä, joiden tilanne on aivan päinvastainen. Näen kotikulmillani monenlaista puutetta ja epäonnea, mutta vasta ihmisten kanssa keskustellessa moni epätoivoinen tilanne konkretisoituu. Suomi on jo jakaantunut hyvin voimakkaasti kahtia niihin, joilla menee hyvin ja niihin, joiden arki on pelkkää selviytymistä. Tämä kehityssuunta on pysäytettävä. Politiikka on arvovalintoja, päätöksiä siitä, mihin asioihin haluamme muutoksia. Toivon, että Suomi valitsee tänään uuden suunnan.

Äänestäkää siis ystäväni ja kaverini, jos ette ole vielä niin tehneet. Oma vaalityöni ja työni Perussuomalaisten eteen on nyt tehty ja vietän vapaapäivää siivoillen ja kissoja rapsutellen. Mutta sitä ennen piipahdan Turun asemessuilla. Mukavaa, jännittävää ja hauskaa päivää kaikille tämän lukijoille sekä menestystä perussuomalaisille ehdokaskollegoilleni ympäri Suomen!

13 kommenttia artikkeliin “Vaalit huipentuvat tänään”

 1. J.Lahtonen kirjoitti:

  Onneksi olkoon, uusi kansanedustaja Maria Lohela!

  Nyt ei kun vaikuttamaan uuteen eduskuntaan ja ajamaan sekä Suomen että Turun seudun asioita. Kansa on puhunut, ja kansa haluaa nykymenolle rajat. Kahtiajako on pysäytettävä ja Suomessa on ajettava oman maan kansalaisten asioita ja etuja, sillä kukaan muukaan ei suomalaisten asioita tule ajamaan. Muuten on edessä köyhälistön ghettojen muodostuminen, jossa vallitsevat viidakon lait – tai sharia-laki.

  Vielä kerran onnittelut kansanedustajuudesta!

 2. Jari Ekberg kirjoitti:

  Onneksi olkoon valinnasta, meidän poppoosta tuli 3 ääntä ja menivät tosiaan oikeaan osoitteeseen, äänestin Sinua myös viime kunnallisvaaleissa (junnut olivat silloin vielä liian nuoria). Tsemppiä eduskuntaan.

  Terv. Varissuolainen VHM :)

 3. Petri Iltanen kirjoitti:

  Paljon onnea läpimenosta!
  Kerrankin kannatti äänestää.

 4. Eki kirjoitti:

  Paikka on teidän. Onnittelut! :)

 5. Maukka kirjoitti:

  Miten vastaat Turun Sanomien kommenttiin, että kaupunginvaltuustossa olet ollut enimmäkseen hiljaa?
  Saatko suun auki eduskunnassa?

  T: Sinua äänestänyt

  1. Maria Lohela kirjoitti:

   Vastaan, että ihmettelen, kuinka minä olen ainoa koko joukosta, jonka kohdalla kommentoidaan henkilökohtaisuuksiin menevällä tavalla. Odotan sitä päivää, jolloin kaikista Turun valtuutetuista/luottamushenkilöistä tehdään yhtä viiltävää henkilökohtaista analyysiä kuin minusta. Tulokset voisivat yllättää. Joka tapauksessa sillä työllä mitä olen tehnyt eri yhteyksissä ja olemalla oma itseni olen päässyt siihen missä nyt olen. Turun valtuustossa on henkilöitä, jotka ovat räksyttäneet vuodesta toiseen ja saavat räksyttää edelleen.

   Joka tapauksessa lämmin kiitos jokaiselle äänestäjälle. Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä Perussuomalaisten eduskuntaryhmään, jossa tulemme tekemään parhaamme koko Suomen eteen.

 6. Toimihenkilö kirjoitti:

  Hienoa Maria ja onneksi olkoon!

 7. Iltsu kirjoitti:

  Ensiksi: ONNITTELUT! Oikeus on vihdoinkin, ja nyt ihan oikeasti vihdoinkin tapahtunut!

  ”Odotan sitä päivää, jolloin kaikista Turun valtuutetuista/luottamushenkilöistä tehdään yhtä viiltävää henkilökohtaista analyysiä kuin minusta.”

  Olen kanssasi samaa mieltä, uskomatonta syrjintää. Väittävät vielä, että PerSut tapaavat alentua moiseen, mistä lie keltä sitten oppineet 😉
  Pidä pää kylmänä, taivu muttet alistu ja ennen kaikkea pidä mielessä, että vain yksi kaltaisesi nainen Suomessa pystyi tähän. Olen suoraan sanottuna kade!

  Pidä lippu korkeella ja muista palkita itsesi jo yhden ison virstanpylvään johdosta!

 8. Martel kirjoitti:

  Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Turun Sanomilla (ja suurella osalla muutakin Suomen mediaa) ottaa koville sopeutua persujen nousuun. Turun kaltaisessa sisäänlämpiävässä ja hieman uneliaassa kaupungissa shokki KOK/SDP-hiekkalaatikolle tunkemisesta on tavallistakin suurempi.

  Positiivisesti ajatellen TS:n räksytys tarjoaa ilmaista medianäkyvyyttä, jonka saaminen muilla keinoin olisi tavattoman vaikeaa, tai ainakin kallista. Poliitikon kannatukselle ei ole niin väliä mitä puhutaan, kunhan puhutaan. Tästä löytyy näistäkin vaaleista esimerkkejä. Halla-ahoakaan ei ole mediassa kuin haukuttu, ja hän sai 2. eniten ääniä Hgissä. Mielestäni se oli osittain juuri tuon (negatiivisen) medianäkyvyyden ansiota.

  Iloitkaamme siis jokaisesta TS:n toimittajien tunkiokuormasta!

 9. Jorkki kirjoitti:

  Onnea sinulle tulevaan vaalityöhön nyt pitää näyttää kokkareille miten perusuomalaiset hoitavat asioita.

 10. Aurinko-King kirjoitti:

  Onnea Maria!

  Kun tarvitset eduskuntaa hyvää avustajaa, minulla olisi 26 v. valtiot.kand. tytär, jota voisin suositella!

  Ystvällisesti

  Aurinko-King

 11. Hajalla kirjoitti:

  Onnittelut edustajan paikasta ja vaalivoitosta! Media on onneksi menettänyt osittain uskottavuutensa ja se näkyi vaalituloksessa. Valitettavasti osa ihmisistä hankkii yhä tietonsa ainostaan punavihreästä lehdistöstä ja heidän tietojensa oikaisuun saattaa mennä pidempään kuin yksi vaalikausi.

  Mutta parempi keskittyä nyt työhön, sillä sarkaa sinulla riittää. Menestystä!

 12. Eki.S kirjoitti:

  Vad är bättre än SEX? hmm… SEX-ETT!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *