Takaisin pääsivulle

27 maaliskuu
2011

Perussuomalaisten gallupkannatus Varsinais-Suomessa 21,7 %

Tänään julkaistu Turun Sanomien ja Salon Seudun Sanomien tilaama puoluekannatusgallup kertoo, että Perussuomalaisten gallupkannatus Varsinais-Suomessa on 21,7 %. Suurinta gallupsuosiota nauttii Kokoomus, jonka kannatus on 21,9 %.

Alueellista gallupia oli jo odotettukin, mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Lopullinen vaalitulos kertoo tarkan tilanteen, mutta positiivisten uutisten valossa on kenen tahansa helpompi lähteä tekemään työtä, tässä tapauksessa vaalityötä. Juttelin eilen erään helsinkiläisen kanssa ja hän oli kiinnostunut siitä, minkä näen olevan Perussuomalaisten voimakkaan nosteen takana. Vastaukseni on tiivistetysti yleinen turhautuminen harjoitettuun politiikkaan ja siihen millä tavoin se on tehty. Perussuomalaisilla on omat heikkoutensa, mutta arvomaailman perusta on luja, ja se pohjautuu työlle, vapaaehtoisuudelle ja periksiantamattomuudelle. Ei ole palkattua työntekijäarmeijaa, piiritoimistoja tai puoluemandaatilla saatuja virkamiehiä siellä täällä.

Olen erittäin iloinen kaikkien vilpittömien ja sinnikkäiden puoluetovereideni puolesta kautta maan, sillä arviot eduskuntavaalituloksesta lupaavat hyvää, joka puolelle. Nyt tarvitaan vain ankaraa tsemppausta vielä kolmen viikon ajan. Sen jälkeen kenenkään ei tarvitse enää arvailla.

Varsinais-Suomen galluptulokset löytyvät pdf-muodossa tästä: TS_270311_page9

6 kommenttia artikkeliin “Perussuomalaisten gallupkannatus Varsinais-Suomessa 21,7 %”

 1. Eki kirjoitti:

  Säätiedotus: Tasaista tihkupaskasadetta tiedossa valtamedialta perussuomalaisten päälle varsinais-suomessa tämän gallupin jälkeen.
  Ei hätää, koska kansa äänestää sitä tarmokkaamin persuja mitä enemmän sitä mollataan.

  Minulla on muutama ennustus tulevasta: Muutama päivä ennen varsinaista vaalipäivää valtamedia kaataa isolla ämpärillä kakkaa persujen päälle, joka varmistaa 19.7% vaalituloksen.

 2. Eki kirjoitti:

  Suorastaan hauskaa lukea iltalehden ”tihkupaskasade” kamppaniaa. Joka päivälle löytyy Timo Soini aiheinen juttu, missä kerrotaan Soinin töpänneen tai olleen muuten vaan väärässä tai typerä.

  Tänään lehti versiosta saa lukea entisen puoluesihteerin Hannu Purhon näkemyksiä ja huomenna…ylihuomenna jne…. saadaa lukea jotain vastaavaa.

  kuumeisesti valtamedia vielä hieoo vaalipäivän lööppiä.

  Kansa on herännyt tähän ja joka päivä kuulee kahviloissa/työpaikoilla puhuttavan tästä, miten media yrittää kampittaa persuja ja hyvä näin, koska se jos joku varmistaa monet vaaliurnille äänestämään perussuomalaisia.

  Minulla on sellainen kutkuttava tunne, että se mikä tehtiin aikoinaan Paavo Väyryselle presidentin vaalien edeltävänä päivänä(KGB-agentti juttu) niin jokin saman luokan veto tulee nyt perussuomalaislle juuri ennen vaaleja.

  Mikä se on jää nähtäväksi!

 3. Jorkki kirjoitti:

  Tseppiä porista asuin varisuolla 2006-2007 tiedän sen paikan toivottavasti pääset eduskuntaan.

 4. Jorkki kirjoitti:

  Toivottavast ei tuo MTV:3n julkaisema kannatusprosentti joka on tehty perusuomalaisa vastaan vaikuta änestäjiin, täällä porissa on kova hätä kokoomuksella perusuomalaisita samoin keskustalla kun Timo oli täällä käymässä oli väkeä todella paljon. Miten on tuntuma siellä kentällä tulevista vaaleista miten on nuoret olleet kiinostuneita täällä on paljon nuoria jotaka ovat kiinnostuneita perusuomalaisista.

 5. Maria Lohela kirjoitti:

  Perussuomalaisista ovat kiinnostuneita sekä nuoret että vanhat, ja kaikki siltä väliltä. Kaikenlaisia keskusteluja on tullut käytyä eri-ikäisten ihmisten kanssa, mutta kaikilla tuntuu olevan hyvin samankaltaisia näkemyksiä siitä mikä yhteiskunnassamme on pielessä. Se on sikäli ilahduttavaa, että kiinnostus kaikille yhteisiä asioita kohtaan vaikuttaa lisääntyneen merkittävästi.

 6. Jorkki kirjoitti:

  Kiitti vastauksesta kävin äänestämässä ennakkon ja tietenkin perusumalaista ja naista täytyy seurata TV:stä miten timo pärjää sinnemän kanssa siinä vaalikeskuteluss.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *