Takaisin pääsivulle

15 maaliskuu
2011

Lyhyt tilannekatsaus

Osallistuin tänään Akavan opiskelijatoiminnan vaalipaneeliin, jossa kaikki eduskuntapuolueita edustavat panelistit olivat kuta kuinkin samoilla linjoilla niistä haasteista, jotka nuoria ja opiskelijoita piinaavat. Kaksi asiaa nousi esiin käsitellyistä aiheista: kaikki muut puolueet Perussuomalaisia (eli minua) lukuun ottamatta olivat sitä mieltä, että EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta tulevilta opiskelijoilta ei tule periä lukukausimaksuja. Toinen seikka oli se, että kaikkien puolueiden edustajat olivat sitä mieltä, ettei eläkeikää tulee nostaa. Tarkoittaakohan tämä sitä, että esimerkiksi Kokoomus on hajaannuksen tilassa? Viittaan tällä siihen, että aina jos joku Perussuomalainen sanoo jotain vähänkään poikkipuolista puolueen linjaan nähden, todetaan, että Perussuomalaiset on hajoamaisillaan.

Viime lauantain Turkulaisessa pääsin kommentoimaan euron tilaa ja taloudellisissa vaikeuksissa olevien EU-maiden tukemista. Juttu löytyy täältä. Samaiseen lehteen pääsin kommentoimaan mies- ja naispolitiikkojen pukeutumista, mutta tähän pikkupätkään oli toimittaja valinnut ainoastaan jokseenkin mitään sanomattoman lausahduksen. Juttu on täällä.

Kirjoitin Perussuomalaisten kolumnin Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Tasa-arvovaalit-sivustolle, mutta tarkkaa julkaisuajankohtaa en tiedä. Kolumni vaihtuu kerran viikossa vaaleihin saakka. Kolumnini aihe liittyy maahanmuuttoon. Jos tasa-arvoasiat kiinnostavat, jo täällä.

Ehdokkaitten numerot vahvistetaan torstaina minkä jälkeen otan painosta uuden erän flaijereita. Jakajia on jo ilmoittautunut ihan mukavasti, mutta painoksen määrään vaikuttaa se onko vielä lisäkäsipareja tiedossa. Jos mainosten jakamiseen on aikaa ja kiinnostusta, ota yhteyttä!

1 kommentti artikkeliin “Lyhyt tilannekatsaus”

  1. mika kirjoitti:

    Huh huh ollaankos suomea laittamassa lopullisesti polvilleen kun kansa joutuu pulittamaan yhteensä 16miljardia takuurahaa,euroopan pankkien tukemiseen mihin ne rahat lopulta päätyvät. köyhä työväestö tämänkin maksaa niinkuin kaiken muunkin tässä maassa rikkailtahan ei parane ottaa vaikka heillä olisikin suhteessa enemmän maksukykyä. Ja tosiasiahan on että suomelle ei tapahtuisi mitään vaikka ei annettaisikaan rahaa yhtään eurooppaan ja se olisi aivan oikein .Oman maan asiat ovat retuperällä ja rahaa ei riitä vanhusten / mielenterveyspotilaiden auttamiseen veteraaneista puhumattakaan mutta eurooppaan kyllä ollaan jo salaa luvattu että rahaa tulee niin paljon kuin euroopan kokoomuslaiset vain tajuavat pyytää.Rajansa ahneudellakin pankit saisivat hoitaa tämän kriisin minkä ovat aiheuttaneetkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *