Takaisin pääsivulle

19 helmikuu
2011

Kolumni Turkulaisessa 19.2.2011

Perussuomalainen vaihtoehto

Huhtikuun 17. päivä käytävät eduskuntavaalit näyttävät Suomen suunnan seuraavaksi neljäksi vuodeksi. On selvää, että niin kauan kuin vanhat puolueet äänestetään valtaan, jatkuu myös niiden harjoittama politiikka.

Tuoreimpia esimerkkejä vanhojen puolueiden apulaisineen harjoittamasta politiikasta ovat melkoisen sotkun aikaansaanut jätevesiasetus, vihreä energiaverouudistus, Euroopan, ellei koko maailman, vapaamielisimpiin kuuluva maahanmuuttolaki, vaalirahasotkut, Kreikka-lainat, kohtuuttomat hallintoneuvostojen palkkiot ja poliittiset virkanimitykset. On perusteltua kysyä, miten nämä asiat ovat ajaneet tavallisen suomalaisen etua?

Perimmäinen ongelma on se, että päättäjät ovat unohtaneet olevansa kansaa varten eikä päinvastoin. Demokraattisilla vaaleilla valitut kansanedustajat tekevät työtään kansaa varten ja saavat siitä palkkaa. Jos kansa haluaa selkiyttää maahanmuuttopolitiikkaa, poistaa pakkoruotsin tai hylätä jätevesiasetuksen, jää päättäjien tehtäväksi etsiä ja toteuttaa ratkaisu, joka vastaa kansan tahtoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Perussuomalaiset ovat Suomen ja suomalaisten asialla. Perussuomalaisten tavoite on toimia ensisijaisesti Suomen parhaaksi ilman, että olemme jämähtäneet poliittiseen ideologiaan, joka estää toimimasta järkevällä tavalla ja tekemästä maamme ja sen asukkaiden edun mukaisia päätöksiä. Perussuomalaisten mielestä terveydenhuoltoon, vanhustenhoitoon ja vammaispalveluihin sekä muihin lain edellyttämiin, kaikille kuuluviin palveluihin liittyvät asiat on yksiselitteisesti hoidettava kuntoon, ennen kuin käytämme rahaa toissijaisiin kohteisiin. Silloin, kun hoitohenkilökuntaa ei ole riittävästi avustamaan vanhusta käymään vessassa, on irvokasta käyttää miljoonia euroja kulttuuripääkaupungin kaltaisiin hankkeisiin.

EU:n mallioppilaana olemisen on loputtava, eikä kansainvälisissä pöydissä pidä hyväksyä maallemme epäedullisia sopimuksia. On oltava tahtoa ja rohkeutta sanoa tarvittaessa ei, sillä jos 5-miljoonainen kansamme ei huolehdi itsestään, ei sitä tee kukaan muukaan. Monessa velvoitteessa Suomi on jo saavuttanut tavoitteensa, tai jopa ylittänyt ne, joten meillä on varaa odottaa, kunnes muut saavuttavat omansa.

Me perussuomalaiset teemme tätä työtä, jotta tavallinen ihminen saataisiin uskomaan ja luottamaan siihen, että asioihin voi vaikuttaa. Nyt sinulla on mahdollisuus. Tee se äänestämällä.

————————————————————–

Kolumni on julkaistu Turkulainen-lehdessä 19.2.2011. Digilehden voi lukea täältä.

3 kommenttia artikkeliin “Kolumni Turkulaisessa 19.2.2011”

 1. annepa kirjoitti:

  Ai saavatko kansanedustajat palkkaa? Eihän luottamustoimesta makseta palkkaa vaan työsuhteesta. Kansanedustajat on vaaleilla valittu, eli ovat luottamustoimessa, minkä takia eivät minun käsitykseni mukaan voi saada palkkaa vaan palkkiota.

 2. Maria Lohela kirjoitti:

  Hyvä tarkennus! Uskon kuitenkin, että lukijat ymmärtävät mitä ko. lauseella tarkoitetaan. Vrt. http://web.eduskunta.fi/ukk/Main.phx/showQuestion?id=106.

 3. Onni kirjoitti:

  Hyvä Maria. Asiallista tekstiä. Sitä on luettavissa myös vaaliteemoissa sivullasi. Mielestäni vanhat puolueet ovat näyttäneet,mihin ne pystyvät. Sotkua ja velkaa on yllinkyllin. Sen tiedän, että mikään ei muutu hetkessä, suuri laiva kääntyy hitaasti,mutta on fiksua antaa noin järkevien ajatusten tulla kuulluksi. Ääneni on nyt mennyttä.

  nimim Onni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *