Takaisin pääsivulle

15 marraskuu
2010

Kohti eduskuntavaaleja tukiyhdistyksen avulla

Kuljemme kohti kevään 2011 eduskuntavaaleja. Luvassa on paljon jännitystä, odotusta ja toiveita muutoksesta. Politiikkaa tehdään yhdessä, toisten avulla ja toisia tukien.

Olen Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Varsinais-Suomen vaalipiirissä. Eduskuntavaaleihin liittyvä FB-sivuni löytyy täältä.

Tukiryhmäni puolesta voin kertoa seuraavaa:

Maria Lohelan tukiyhdistys on perustettu 14.11.2010. Tukiyhdistys on avannut pankkitilin, jonka tarkoituksena on toimia Maria Lohelan eduskuntavaalikampanjan rahankeräystilinä. Kampanjaa voi tukea rahallisesti alla mainituin tiedoin.

Tilin tiedot

Tilinumero: POP 471400-117274
IBAN: FI59 4714 0010 0172 74
BIC: HELSFIHH
Saaja: Maria Lohelan tukiyhdistys
Viite: 2011

Huomioitavaa

Ehdokkaan vaalirahoitukselle on asetettu useita rajoituksia. Niistä mainittakoon tässä yhteydessä erikseen anonyymin tuen kielto: Ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa tukea, jonka antajaa ei voida selvittää.

Lisäksi mainittakoon euromääräinen katto: Ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa suoraan tai välillisesti samalta tukijalta enempää tukea kuin arvoltaan 6000 euroa.

Ehdokkaan tulee tehdä saamastaan tuesta vaalirahoitusilmoitus. Tässä ilmoituksessa on erikseen ilmoitettava kukin yksittäinen tuki ja sen antaja, jos tuen arvo on vähintään 1 500 euroa. Yksityishenkilön nimeä ei saa ilmoittaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on pienempi kuin mainittu rahamäärä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *