Takaisin pääsivulle

15 heinäkuu
2010

Maahanmuuttopoliittisen manifestin julkaisu

13 perussuomalaista kunnallispoliitikkoa ja vuoden 2011 eduskuntavaalien ehdokasta, mm. kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho (Helsinki) ja Perussuomalaisten Nuorten pj Vesa-Matti Saarakkala (Kurikka), julkaisee maahanmuuttopoliittisen vaalimanifestin.

Manifesti on yksityiskohtainen ohjelma maahanmuuttopolitiikan saattamiseksi kestävälle ja järkevälle pohjalle. Manifestin allekirjoittajat sitoutuvat valituksi tullessaan edistämään siinä määriteltyjä tavoitteita. Manifestin tiimoilta järjestetään tiedotustilaisuus Turun kaupunginkirjastossa, Linnankatu 2, lauantaina 24.7.2010, klo 15.

Kiinnostuneet tiedotusvälineiden edustajat kutsutaan paikalle. Painettu manifesti on ennakkotutustumista varten noudettavissa samasta paikasta tuntia aiemmin eli klo 14. Kysymykset ovat tervetulleita.

3 kommenttia artikkeliin “Maahanmuuttopoliittisen manifestin julkaisu”

  1. Juha Fagerström kirjoitti:

    Hieno manifesti, kiitoksia. Aion äänestää sinua tulevissa vaaleissa ja tehdä taustatyötä hyväksesi, eli suositella sinua sukulaisille/kavereille

  2. Mipe kirjoitti:

    manifesti oli jees mutta toivon että soini valtaan tullessaan ottaisi rohkeasti asian hoitoon ja lopettaisi sen kansalaisten tuella vastustamaan tätä asiaa kiertävien pakolaisten rahan haku on saatava loppumaan somaliperheet on turha yhdistää koska niiltä ei löydy kuka on kukin Suomessa pystyy todistamaan että en ole Antti Tuiskun avomies enkä veli.

  3. aikkis kirjoitti:

    Nyt kävi niin, että vaikka joskus ajattelin etten IKINÄ äänestä persuja, niin tuon manifestin takia taidat saada ääneni. Mitä enemmän uutisia luen, sitä enemmän olen joutunut pyörtämään päätökseni sen suhteen, minkälainen maahanmuutto on hyväksi ja mikä ei. Olen surullinen siitä, että oma maahanmuuttokriittisyyteni kasvaa suvaitsevaisuuteni vähentyessä päivittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *