Takaisin pääsivulle

01 heinäkuu
2010

Perussuomalaiset Nuoret: Maassa maan tavalla

Perussuomalaiset Nuoret ovat tänään lausuneet seuraavaa Maassa maan tavalla -debaattiin liittyen:

Perussuomalaiset Nuoret ovat päättäneet jalkauttaa maahanmuuttoon liittyvän ajankohtaisen kotouttamiskeskustelun kansan keskuuteen lanseeraamalla t-paidan ”Maassa maan tavalla” –tekstillä varustettuna.

Muiden puolueiden toimijat ovat antaneet ymmärtää, ettei iskulause ”Maassa maan tavalla” olisi Perussuomalaisten kehittämä. Perussuomalaiset Nuoret
myöntävät, että se pitää paikkansa, sillä iskulause on kulkenut kansan suussa jo vuosisadat. Kyseinen iskulause kuitenkin esiintyy vain Perussuomalaisten vaaliohjelmassa.

Perussuomalaiset Nuoret haluavat muistuttaa, että vain Perussuomalaiset on se puolue, joka uskaltaa sanoa maahanmuuttokeskustelussa asiat niin kuin ne ovat. Pidämme selviönä sitä, että jos Perussuomalaiset eivät olisi avanneet maahanmuuttopoliittista keskustelua, kukaan muu ei olisi sitä tehnyt.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä nyt tulee selvittää se, ketkä ovat aidosti ja oikeasti kansan asialla maahanmuuttopolitiikassa. Toivomme, että myös SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen tilaisi meiltä t-paidan ja ottaisi sen kovaan käyttöön.

Paidan väritys on mustavalkoinen ja paitaa on myynnissä 20 euron kappalehintaan sisältäen postikulut.

Lisätiedot:

Vesa-Matti Saarakkala
Perussuomalaiset Nuoret ry:n puheenjohtaja
puh. 0400 917 353

Haluaisin itse muistuttaa tässä yhteydessä myös siitä, että Maassa maan tavalla -sanonta ei ole suomalainen keksintö tai peräpohjolan tuppukyläläisten visio maailmankaikkeudesta. Monitulkintainen se varmasti on ja maan tavasta voidaan olla montaa mieltä. Yhtä kaikki varmaa on se, että jossain päin maailmaa sanontaa noudatetaan kirjaimellisesti ja toisaalla sen ääneen lausuminen nostattaa kamalan metakan ja paheksuntamyrskyn. Liekö sekin sitten maan tapa.

Maassa maan tavalla -paitaa voit tilata kesäisen leppoisissa väreissä Perussuomalaisten nuorisojärjestöltä :-).

Tilausohjeet ja lisätiedot täällä.

1 kommentti artikkeliin “Perussuomalaiset Nuoret: Maassa maan tavalla”

  1. Kyllästynyt Ruotsissa kirjoitti:

    Sanonta on kuitenkin paljon parempi suomeksi kuin ruotsiksi, sillä täällä sanotaan että ”Man ska ta seden dit man kommer” minkä minusta voisi tulkita niin, että otetaan ne omat tavat mukaan minne sitten mennäänkin. Samaa sillä silti tarkoitetaan alun perin kuin suomen sanonnalla ”maassa maan tavalla”, mutta jotenkin siitä on tullut ihan hämärä ilmaisu ruotsiksi. Jotkut mamut käyttävät tätä hyväkseen saadakseen luvan käyttäytyä huonosti.

    Onnea t-paitakampanjallenne! Paita on hieman hintava, mutta ehkä ihmiset sitä silti ostavat hyvän tarkoituksen perusteella.

    When in Rome, do as the Romans do!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *