Takaisin pääsivulle

28 toukokuu
2010

Varsinais-Suomen Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaat

Kauniin ja aurinkoisen illan päätteeksi Varsinais-Suomen Perussuomalaiset valitsivat tänään pidetyssä kevätkokouksessaan kaikki 17 ehdokastaan ensi vuonna käytäviin eduskuntavaaleihin. Olen yksi heistä. Olen hyvin ylpeä, iloinen ja tyytyväinen ollessani osa ehdokasjoukkoamme, johon kuuluvat seuraavat henkilöt:

Aura:  Torsti  Äärelä
Kaarina:  Kari  Yrjänäinen
Laitila:  Seppo  Rinne
Loimaa:  Tuija  Ketonen
Marttila:  Lauri  Heikkilä
Masku:  Ritva  “Kike”  Elomaa
Nousiainen:  Ilpo  Haalisto
Raisio:  Sirke  Peltokorpi
Salo:  Anneli  Suominen,  Klaus  Hemanus,  Sanna  Leivonen
Turku:  Maria  Lohela,  Erkki  Koskinen,  Kari  Salminen,  Antti  Hautamäki, Kimmo  Sjöholm
Uusikaupunki:  Veijo  Nummi

Valintoihin ei päädytty täysin yksimielisesti, vaan saimme jännittää muutamaa tiukkaa äänestystulosta. Kiitos minua äänestäneille ja tsempanneille! Tällä listalla pääsemme eteenpäin positiivisella ja reilulla meiningillä. Politiikkaa ei tehdä yksin eikä yksinäisenä, vaan se on porukalla toteutettava projekti, jossa jokaisen on kannettava vastuuta. Tästä syystä olen enemmän kuin innoissani päästessäni nyt osaksi tiimiä, jossa jokaisella on luonnollisesti omat tavoitteet, mutta myös yhteiset.

Tuoreiden kannatusmittausten tukemana on meidän Perussuomalaisten tosi hyvä jatkaa paitsi Varsinais-Suomessa myös koko maassa. Mittaukset ovat mittauksia, mutta hyvästä tuloksesta saa tietenkin jokainen hyvän fiiliksen.

Vaalikampanjan teemoihin palataan tuonnempana, sillä puolueemme eduskuntavaaliohjelmatyöryhmän työ on vielä kesken.

2 kommenttia artikkeliin “Varsinais-Suomen Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaat”

  1. Ari Jalonen kirjoitti:

    Lista vaikuttaa hyvältä, onnea matkaan ja tsemppiä kaikille!

  2. Jaska L kirjoitti:

    Onneksi olkoon. Ja Suomen lippu korkealle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *