Takaisin pääsivulle

08 huhtikuu
2010

Ehdokkaaksi

Turun Perussuomalaisten hallitus valitsi tänään kahdeksan henkilöä, joita esitetään Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin eduskuntavaaliehdokkaiksi. Olen yksi noista kahdeksasta henkilöstä. Piiri tekee päätöksen vaalipiirin kaikista ehdokkaista myöhemmin. Viime kädessä myös puoluehallituksella on mahdollisuus vaikuttaa asiaan.

Kaikki kahdeksan turkulaista eivät todennäköisesti lopulliselle listalle mahdu. Oma toiveeni on, että ehdokaslista koostuu vilpittömin mielin liikkeellä olevista henkilöistä, joilla on halua ja tahtoa ajaa koko puolueen asiaa ja ohjelmaa. Oma kampanja, millainen se sitten kullakin onkaan, on tärkeä, mutta sen kantavana voimani soisin näkeväni yhteisen päämäärän: vaalivoiton.

Jokainen nauttii onnistumisesta, pärjäämisestä ja menestyksestä. Niitä hetkiä jopa kaipaa, jos edellisestä on kulunut tovi. Myös toisten saavutuksista voi iloita, mutta on myös mahdollista että onnen sijaan mielen valtaa kateus ja katkeruus onnistujaa kohtaan. Jos jotain olen lyhyen poliittisen kokemukseni aikana huomannut, se on se että kateellisten tai katkerien ei kannattaisi tähän touhuun osallistua lainkaan. Vihreän myrkyn takaa kyräily vie kohtuuttomasti kaikkien mukana olevien voimavaroja.

En vielä tiedä olenko mukana ehdokaslistalla ensi vuoden vaaleissa, sillä minä en asiaa päätä. Yhtä kaikki aion olla tavalla tai toisella menossa mukana tekemässä työtä puolueen eteen. Kun liityin kolme vuotta sitten Perussuomalaisten jäseneksi katsoin kaikkien mediassa puolueesta viljeltyjen  juntti-, änkyrä-, mitälie-leimojen taakse. Löysin sieltä juuri sellaisia ihmisiä, kuin puolueen ohjelman perusteella uskoin löytäväni. Toivon mitä parhainta onnistumista vaaleissa jokaiselle rehelliselle ja rohkealle poliittiselle toimijalle.

4 kommenttia artikkeliin “Ehdokkaaksi”

 1. Ant- kirjoitti:

  Mahtava juttu! Kun pääsit ensimmäisellä yrittämällä kaupunginvaltuustoon, niin josko nyt eduskuntaankin :)

 2. Maria Lohela kirjoitti:

  Ensin pitää läpäistä piirin seula ja päästä ehdokkaaksi. Päätöksestä riippumatta lähden hommiin mukaan ja toivon että tulosta tulee!

 3. jarmo vilponen kirjoitti:

  Onnea matkaan ja ”suositukset multa sulle on” – napata kiinni 31.3.2010 OM:ltä lähtenyt yhdenvertaisuuskirje kaikille viranomaisille, kun ko laki on uusissa ja koko laisäädäntömme nojaa yhdenvertaisuuteen, jossa saa ihmiset ymmärtämään ideologian, ”mikäli vaikeahkon asian oikein oivaltaa”!!

  Siis vähemmän, mutta selkeälinjaista lakia ja politiikkaa EU:lta??
  (asiantuntija, Perussuomalainen tutkija vihaan liittyvissä asioissa)

 4. Sami Mäkelä kirjoitti:

  Hienoa, että olet käytettävissä (ehdolle). Koko valtakunnassa on menossa sellainen äänestäjien uusjako, ettei paremmasta väliä. Toivon, että mielessäsi pysyvät muutamat perusasiat, joista et tingi:

  1. Pysy aina sanojesi takana, vaikka mielipidettä saakin muuttaa (aikaa myöten)
  2. Älä lähde mukaan poliittiseen kaupantekoon
  3. Ole oma itsesi, älä tuotteista itseäsi ”mainostoimiston vuoksi”

  Äänestäjät haluavat 2011 antaa tukensa normaaleille ihmisille, ei joillekin teflonnukeille, joita tulee suurpuolueiden mainostoimistojen takaovesta yhdestä muotista. Teille tullaan antamaan sellaiset lähtövauhdit, ettette itsekään vielä usko. Mutta Suomen suunta muuttuu, aivan ratkaisevasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *