Takaisin pääsivulle

29 toukokuu
2009

Apu nro 22/2009: Populismin sielunmaisema

Toimittaja Yrjö Rautio vieraili Perussuomalaisten puoluekokouksessa Seinäjoella tarkistamassa ennakkoluulojaan puolueesta, josta puhutaan paljon ja moneen eri sävyyn.

Perussuomalaisia moitiskellaan ennakkoluuloisiksi, suvaitsemattomiksi ja perähikiöiden junteiksi. Moni puhuu paatoksella siitä, että ei suvaitse suvaitsemattomuutta, mutta Perussuomalaisten suvaitsemisessa saa tehdä hiki päässä töitä eivätkä siinä silti kaikki onnistu.

Mitä mieltä sinä olet? Tutustu Apu-lehden reportaasin avulla mm. nuoren kaupunginvaltuutetun, yhteisistä asioista välittävän Tiina Elovaaran tai kokeneen konkarin, entisen Smp:n kansanedustaja Mikko Vainion ajatuksiin Perussuomalaisuudesta. Siihen mitä se on ja mitä se ei ole – vaikka joku niin väittäisikin.

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Osa 5

Osa 6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *