Takaisin pääsivulle

22 toukokuu
2009

Kiitos tuesta

Perussuomalaiset pitivät puoluekokouksensa Seinäjoella 16.-17.5.09. Lähes 600 osanottajaa kävivät keskustelua ajankohtaisista asioista ja osallistuivat puoleen henkilövalintojen tekemiseen. Äänioikeutetut valitsivat puolueen puheenjohtajiston, puoluehallituksen sekä puoluevaltuuston.

Uusi puheenjohtajisto:

Puheenjohtaja Timo Soini
1. vpj Pentti Oinonen
2. vpj Auli Kangasmäki
3. vpj Vesa-Matti Saarakkala

Uusi puoluehallitus:

Pirkko Mattila (113 ääntä)
Lauri Heikkilä (87 ääntä)
Reijo Hongisto (84 ääntä)
Maria Lohela (76 ääntä)
Seppo Huhta (68 ääntä)
Osmo Kokko (62 ääntä)

Puoluehallituksen ja puoluevaltuuston valinta sai aikaan paljon aluepoliittista keskustelua ja ilmapiiristä oli aistittavissa piirien halu saada oma tai omia edustajia sekä puoluehallitukseen että -valtuustoon. Mielestäni tästä ajattelusta pitäisi päästä sillä tavalla eroon, että jatkossa pitäisi pyrkiä siihen, että näissä päättävissä elimissä olisi ensisijaisesti parhaat resurssit. Kanavat piireiltä ja kentältä tehtäisiin suoraviivaisemmaksi niin, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan onko juuri oman piirin mies tai nainen langan päässä, vaan kaikkien ideoita ja ehdotuksia kohdellaan ja arvioidaan tasapuolisesti. Olen nuori, olen nainen, mutta en halua profiloitua edustamaan nuoria tai naisia, vaan olen kaikkien asialla. Oma elämäni on Turussa, yhdessä Suomen suurimmista kaupungeista, mutta juureni ja lähin perheeni ovat pienessä pohjanmaalaisessa Nivalassa. Yhteistyön ja yhteydenpidon on toimittava isompien ja pienten välillä avoimesti ja rehellisesti.

Lämmin kiitos kaikille minua puoluehallitukseen tukeneille ja äänestäneille. Erityiskiitos minua puoluehallitukseen esittäneelle Jiri Keroselle kauniista esityspuheenvuorosta.

Lomailen parhaillaan Rodoksella, ensi viikon puoliväliin saakka. Kulunut puoli vuotta on ollut täynnä niin monenlaista menemistä ja tekemistä, että vasta nyt pääsin käyttämään viime kesältä pitämättä jääneitä lomapäiviä.

Lisää puoluekokouksesta täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *