Takaisin pääsivulle

30 marraskuu
2008

Perussuomalaiset nuoret luovat puolueen tulevaisuuden linjan

Perussuomalaiset nuoret ovat hyväksyneet eilen syyskokouksessaan Helsingissä oman n. 10-sivuisen periaateohjelmansa. Yksi ohjelman keskeisiä periaatteita on ”maassa maan tavalla”.

Haluamme nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun mm. henkisen pahoinvoinnin takana piileviä rakenteellisia syitä, joiden olemassaolo ei suoraan johdu määrärahojen niukkuudesta vaan arvorappiosta, jota on vastuuttomasti edistetty välinpitämättömällä yhteiskuntapolitiikalla.

Haluamme kehittää perussuomalaisuudesta todellisen poliittisen vaihtoehdon, johon sisältyy syvälle meneviä periaatteellisia näkemyksiä ihmisyydestä. Tässä työssä Perussuomalaisten Nuorten periaateohjelma on suuntaa näyttävä ja on selvää, että myös puolueen linja rakentuu tulevaisuudessa nuorisojärjestössä nyt toimivien jäsenten yhteisille näkemyksille. Periaateohjelma ilmestyy internet-sivuillemme www.ps-nuoret.net itsenäisyyspäivänä 6.12.

Syyskokous päätti myös henkilövalinnoista. Puheenjohtajaksi valittiin Vesa-Matti Saarakkala Kurikasta, 1. varapuheenjohtajaksi Maria Lohela Turusta, 2. varapuheenjohtajaksi Tiina Elovaara Tampereelta, sihteeriksi Simo Grönroos Kirkkonummelta ja toiminnanjohtajaksi Antti Valpas Helsingistä. Hallituksen muut jäsenet ovat: Jiri Keronen Turusta, Ville Vähämäki Oulusta, Heikki Tamminen Salosta, Teemu Lahtinen Espoosta, Jenna Simula Oulusta ja Tommi Otamo Raumalta. Hallituksen varajäseniksi valittiin Nina Puustinen, Veli-Pekka Kortelainen, Teijo Petäjäjärvi, Joni Sundholm, Tuomas Tonteri, Mauri Rasinkoski, Timo Hellman, Antti Rantakokko, Jani Visunen ja Minna Mäkinen.

Lähde.

3 kommenttia artikkeliin “Perussuomalaiset nuoret luovat puolueen tulevaisuuden linjan”

 1. Immonen kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut ja tsemppiä uudelle varapuheenjohtajallemme! :)

 2. Marko Valkama kirjoitti:

  Onnittelut ja voimia kaikille PS-nuorten hallitusjäsenille!

  Pitäkää keskustelu äänekkäänä ja näkyvänä.

  Aidosti, ihmiselle hyvä!

 3. Yrjöperskeles kirjoitti:

  Voimia eloon ja menestystä työssänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *