Takaisin pääsivulle

25 lokakuu
2008

Huomenna on vaalipäivä

Ennusteet ja gallupit ovat olleet suotuisia perussuomalaisten kunnallisvaalitulosta ajatellen. Myöhään huomenna olemme paljon viisaampia, eikä tarvitse enää arvailla.

Oikein hyvää vaalipäivää ja menestystä kaikille perussuomalaisille.

Kiitos tutuille ja tuntemattomille avusta ja kannustuksesta.

Erityiskiitos kotiväelle Nivalaan ja rakkaalle Sampalle kaukaiseen Intiaan.

Jonkun toisen lausahdus on pyörinyt viime päivinä mielessäni: Näistä tulee hauskimmat vaalit ikinä.

6 kommenttia artikkeliin “Huomenna on vaalipäivä”

 1. Pelaamisesta pitävä kirjoitti:

  Onnea, Maria!

  Ääniä tuli oikein mukavasti ja paikka valtuustossa irtosi komealla marginaalilla! Tästä se lähtee, ehkä Turustakin tulee vielä mukava(mpi) asuinpaikka!

 2. nti kirjoitti:

  Onnea Maria! Hieno tulos Perussuomalaisille Turussa ja valtakunnallisesti! Tästä se nousukausi alkaa! Varmasti sekotatte soppaa hyvin Turun valtuustossa ja saadaan vihdoinkin nostettua kissa pöydälle!

 3. Varissuon poika kirjoitti:

  Onneks olkoon Maria! Mahtavaa, tämä on hieno päivä! Ajathan lupaamia asioitasi kunnanvaltuustossa. Tsemppiä!!!

 4. Varissuolainen kirjoitti:

  Onneksi olkoon Maria!

 5. ääni kirjoitti:

  Ihanaa, mahtavaa. Onnea Maria. Muista , että olet nyt silmätikkuna. Julkisuus ei välttämättä aina kohtele silkkihansikkain, iskut vyön alle ovat mahdollisia. Mutta vaaliteemallasi, maalaisjärjellä ja rehellisyydellä pärjäät kyllä.

  Korjaukset sallittuja.

 6. varissuolta kirjoitti:

  Hienoa Maria ja onnea valtuustopaikasta! Vuodesta -79 varissuolla asuneena (tosin 10vuotta välillä pois) olen nähnyt Varissuon rakentamisen ja asukasrakenteen muutoksen kaikkina näinä vuosina. Enää en aina edes kehtaa sanoa missä asun. Me Varissuolaiset itse kuitenkin tiedämme, mitkä ihanat luontomaisemat ja mahdollisuudet asuinpaikallamme on.Olemme ajatelleet viettää täällä mahdollisesti loppuelämämme ja toivon todella, että Varissuon käyttäminen kaupungin sylkykuppina loppuu. Toivon todella, ettei ääneni sinulle mennyt hukkaan ja ajat suoraselkäisesti asioita meidän kaikkien eduksi. Itse edustan lapsiperhettä, joka on katoava ”luonnonvara” täälläpäin. Onnea vaativaan työhösi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *