Takaisin pääsivulle

16 syyskuu
2008

Ehdokaslista on jätetty

Ehdokaslistamme on jätetty Turun keskusvaalilautakunnalle. Lopullinen Perussuomalaisten ehdokasmäärä täällä Turussa on 39.

Erityiskiitos viisaista sanoista, lujasta uskosta ja hurjasta työstä Turun Perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Manu J. Vuoriolle.

2 kommenttia artikkeliin “Ehdokaslista on jätetty”

 1. Viljami kirjoitti:

  Moi!
  Huomasitkos, kun tässä pari päivää sitten oli Turun Sanomissa asiaa turkulaisen sotaveteraanin sanoisinko omalaatuisesta kohtelusta? Kaveri ei saa enää taksikorttia, joten edessä on laitosasuminen, kun omin avuin ei pääse enää apteekkiin jne. Muutenkin kaupunki hoitaa hommansa todella tökerösti.

  Niin sitä minä vaan, että kun kerran joka puolelta toitotetaan, että monikulttuurisuus on rikkaus ja voimavara (koskahan ne perustelut ja mittarit saadaan?:)), niin voisiko kaupunki antaa niistä miljoonista, joita monikulttuuriin syydetään, muutaman roposen veteraaneillekin? Hehän aikanaan toiminnallaan mahdollistivat jälkipolvilleen tilaisuuden monikurjistaa tämä kaunis maa. Jos ja kun tulet valituksi, niin muistaisitko tämän? Valitettavasti välissämme on pari pitäjää, eli en pysty sinua äänestämään:(
  T: Viljami

 2. Maria Lohela kirjoitti:

  Moi Viljami
  Kiitos vinkistä, luin jutun muutaman päivän viiveellä. Virkamiesten ja poliitikkojen suusta kuulee puhetta veteraanien asioiden hoidosta, mutta mitkä lupaukset konkretisoituvat. Moraali on uusiutuva luonnonvara, jonka määrää voi näköjään aika helposti säädellä.
  Isänmaallisuus, sodan läpikäyneiden sukupolvien ja vanhusten kunnioitus on tullut minulle kodinperintönä, ja ne ovat arvonmaailmassani hyvin korkealla, vaalimisen arvoisia asioita. Pyrin omassa elämässäni toimimaan siten, että se näkyy sekä sanoissani että teoissani.
  Olen kiitollinen sotaveteraaneille. Meillä ei ole enää kovin montaa vuotta aikaa osoittaa heille kiitollisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *