Takaisin pääsivulle

14 heinäkuu
2008

Elämää pellossa osa 1

Pohjanmaalla on mukavaa ensisijaisesti sen takia että siellä on perheenjäseniä ja ystäviä. Edellä mainittujen kanssa saa nauraa ja jutella mukavia ja vakavia. Maalla myös sattuu ja tapahtuu mielestäni merkittävä määrä hauskoja sattumuksia, joiden tahattomuudessa on harvoin mitään kyseenalaistamista. Viime perjantaina neljän aikoihin joku hieman huono-onnisempi traktorikuski oli kasannut hieman liian korkean rankakuorman ja nykäisi ohimennessään mukaansa epäonnekkaasti liian alhaalla roikkuneen PPO:n kaapelin. Kas näin mykistyivät lankapuhelimet siitä lähistöltä ja nettiyhteydet ilmoittivat puuttuvasta yhteydestä. Omalta kohdaltani tapahtuma sattui onnekkaaseen aikaan, sillä yli vuorokauden jatkunut yhteydettömyys ei viikonlopun ansiosta häirinnyt työntekoani. Olisipa voinut hiukan tympäistä, jos näin olisi käynyt tiistaina tai keskiviikkona.

Muistathan ensi lauantain Moku-päivän täällä Turussa – olethan tulossa paikalle? Tässä on hieno tilaisuus myös sinulle sanoa omakin mielipiteesi!

Ohessa vielä muisto Nivalasta. Kaukana kaunis, tasainen peltomaisema, edessä vajaa yhteys nykymaailmaan.

kaapeli.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *