Takaisin pääsivulle

03 kesäkuu
2008

Turun Kunnallisvaalit 2008 -sivusto

Turun Kunnallisvaalit 2008 -sivusto esittelee kaupunkilaisten vaikutusmahdollisuuksia, tulevia kunnallisvaaleja sekä muita tilaisuuksia, joissa asukkailla on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Sivustolla olevien vaalilinkkien avulla surffaaja voi tutustua kanaviin, joiden kautta voi vaikuttaa asuinkuntamme, eli Turun, kehittämiseen. Kyseisessä listassa on koko kansalle yhteiset Vaalit- ja Kuntavaalit-sivustot sekä useita puolueita. Joukosta puuttuu mm. Perussuomalaiset. Perusteena tälle on varmaankin se, että Turun valtuustossa ei istu yhtäkään perussuomalaista valtuutettua.

Perussuomalaiset-puolue on kuitenkin vaikuttamisen kanava siinä missä mikä tahansa muu puolue tai vaikkapa yleishyödyllinen järjestö. Lähetin Turun kaupungin palautelomakkeen kautta toiveen, että tasapuolisuuden nimissä muutkin rekisteröidyt puolueet tulisi lisätä ko. listaan tai täsmentää sivulla, että se sisältää linkit vain niihin puolueisiin, joilla on kaupunginvaltuutettu Turussa.

Kansalaisten vaikuttamisen keinot eivät rajoitu niihin henkilöihin, ja heidän edustamiinsa puolueisiin, jotka kuluttavat penkkiä valtuustoissa ja hallituksissa ja päättävät asiat puolestamme.

Lisäys klo 13:37: Sain Turun kaupungin viestintäkeskukselta sähköpostin. Siinä ilmoitettiin, että viestini johdosta linkkisivulle lisätään kohta ”Kaikki rekisteröityneet puolueet” heti kun muutos on teknisesti mahdollista tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *