Takaisin pääsivulle

26 huhtikuu
2008

Autoilevalle sattuu tjsp

Nyt harmittaa. Pari tuntia sitten harmitti enemmän, nyt hieman vähemmän.

Viime helmikuussa, ystävänpäivänä, kävimme ostamassa auton, jollaisen hankkimisesta olimme kauan haaveilleet. Reilu kuukausi myöhemmin eräs nuorimies peruutti autollaan sen kylkeen, johon peräkoukku teki komean lommon. Erinäisten viivästysten ja autokorjaamon kiireiden takia vauriot korjattiin vasta viime viikolla. No, tulipahan talvirenkaat vaihdettua alta pois siinä samalla.

Johan me ehdimmekin ihailla hyvin tehdyn työn jälkeä kahdeksan päivää kun taas tänä iltana napsahti. Rouva peruutti parin viikon ikäisellä kaarallaan siihen samaan kylkeen, vähän eri kohtaan.

Tämän illan pientä mielenharmia lukuunottamatta päivä on ollut kerrassaan loistava. Voisi melkein sanoa että kirjaimellisesti loistava, siihen malliin aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmitti ruumista ja mieltä. Vietimme päivän ulkoilemalla Kaarinan puolella, Pyhän Katariinan Poluilla. Feelmaxien kera kiipeily ja kapuilu on tosi kivaa ja tuntuu hyvältä. Kannattaa kokeilla lenkkarien sijaan jos tykkää pienimuotoisesta metsissä ja poluilla tarpomisesta.

Muutama viime viikko on ollut aika kiireinen. Tai sanotaanko näin että moni tehtävä asia on kasautunut ja kun kasa on tarpeeksi suuri, jokin jää tekemättä. En ole blogilleni ehtinyt suoda muuta kuin lukuisia hyviä aikomuksia ja lupauksia kirjoittamisesta. Viime viikon olin muuten taas töissä. Opintovapaa oli ja meni, kannatti kaikin puolin mutta oli kyllä hauskaa mennä takaisin leipäpuun ääreen. Minulla on työ, josta pidän ja kaupanpäällisinä iso joukko upeita työkavereita.

Huomenna lähden päiväseltään käymään Helsingissä. Koko päivä menee suurin piirtein sisätiloissa istuskellessa. Joku sääukko povasi aurinkoistakin aurinkoisempaa kesää, joten näillä tiedoilla pitäisi ulkoiluilmoja riittää tulevinakin viikonloppuina.

img_0371.JPG

1 kommentti artikkeliin “Autoilevalle sattuu tjsp”

  1. mesisusi kirjoitti:

    Hauskaa Vappua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *