Takaisin pääsivulle

31 maaliskuu
2008

Turkulainen nuori, kiinnostaako kunnallisvaaliehdokkuus?

Liity mukaan tulevaisuuden tekijöihin ja asetu ehdolle Perussuomalaiset-puolueen riveihin. Meillä on tällä hetkellä noin 130 kunnanvaltuutettua ympäri Suomen. Uskomme vahvasti omaan asiaamme, ja tämä on näkynyt kannatuksemme huimana kasvuna viime vuosina.

Perussuomalainen aatemaailma edellyttää, että yhteiskuntamme jäsenillä tulee olla oikeus ihmisarvoiseen elämään. Jokainen kansalainen on yhtä ainutlaatuinen ja arvokas. Kukaan ei ole syntynyt tänne turhaan, kaikkia tarvitaan. Mahdollisuus työntekoon sekä sosiaaliseen turvallisuuteen on taattava jokaiselle Suomen kansalaiselle.

Ehdokkuudesta kiinnostuneet turkulaiset voivat ottaa suoraan yhteyttä allekirjoittaneeseen, maria@marialohela.fi tai 041 544 6443.

Myös PS-Nuorten hallituksen jäsenet sekä puolueen piirijärjestöjen toimihenkilöt antavat mielellään lisätietoja mikäli olet halukas asettumaan ehdokkaaksi kotikunnassasi.

3 kommenttia artikkeliin “Turkulainen nuori, kiinnostaako kunnallisvaaliehdokkuus?”

 1. Raimo Rosendahl kirjoitti:

  Kaikki kunnia paikallisten persujen yrittämiselle, mutta valitettavasti markkinarako taitaa kuulua täällä Auran rannoilla Miehekkäälle Partasuulle. Näin ollen omakin ääneni menee todennäköisimmin Kokoomukselle ja jos ihan kiusan vuoksi Betonille:)

 2. Ant. kirjoitti:

  Perussuomalaiset saivat viime eduskuntavaaleissa 2 prosentin kannatuksen Turusta. Sen jälkeen persujen kannatus on huomattavasti vahvistunut ja ehdokaslista parantunut mm. blogin ylläpitäjän myötä.

  Yhteen valtuustopaikkaan tarvitaa noin 1,4 % kannatus. Valtakunnallisella nykykannatuksella (5,2 %) oltaisiin hyvin lähellä neljää paikkaa. Missään nimessä tilanne ei kuitenkaan ole se, etteikö perussuomalaisilla olisi markkinarakoa. Kyse on siitä montako paikkaa tulee ja siinä auttaa jokainen ääni.

 3. Rauli kirjoitti:

  Siirtolaisten harjoittama ja vuosi vuodelta lisääntyvä katutason ”vaalityö” (terrori), EU:n ja globalisaation mukanaan tuoma uhka kansallisen identiteetin ja kansallisvaltioiden säilymiselle kasvattavat kyllä perussuomalaisten kannatusta vuosi vuodelta. Jätämmekö jälkipolville lahjaksi kulttuurellisesti köyhtyneen ja haalistuneen Euroopan, jossa alkuperäistä kulttuuria saa ajan kuluessa kaivaa yhä kovemmalla työllä esille tuon monikulttuurikaaoksen alta. Juustohöylämenetelmällä suomalaisilta sopimus sopimukselta kaikessa hiljaisuudessa riistetty ja kansainvälisille elimille siirretty valta vie mahdollisuuksiamme vaikuttaa omaan kehitykseemme ja tulevaisuuteemme.

  Suomalaisten tietoisuus ja huoli tästä kehityksestä ja sen vaikutuksesta tuleville sukupolville kasvaa alituiseen. Oikeastaan kaikki kehitys Suomessa on kuin luotu perussuomalaisten menestystä ajatellen. Tulevaisuudessa voivat perussuomalaiset kasvattaakseen kannatustaan ripeämmin, laajentaa julkisuuskuvaa puolueesta (ehkä myös aihepiirejä), jokaisella uudella persuehdokkaalla on omalla erityisosaamisellaan ja painotuksellaan tähän mahdollisuus, vaikka median taholta yritetään aika ajoin vaikuttaa äänestäjiin luomalla kuvaa perussuomalaisista äärioikeistolaisena populistipuolueena ja populistikorttia heiluttamalla yrittävät tehdä arvottomiksi kaiken sen mitä persut vakavissaan ja hyvästä syystä ajavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *