Takaisin pääsivulle

28 joulukuu
2007

Spot the racist?

Elämme jokseenkin vaarallisia aikoja. Mitä voimme sanoa, ettemme sano jotain väärää. Mitä voimme ajatella tai tuntea, ettei se loukkaa jotakuta tai peräti riko lakia. Mitä on länsimainen yksilön vapaus ja demokratia, josta olemme olleet niin kovin ylpeitä.

Olen mietiskellyt noita asioita paljon. Niistä on keskusteltu myös perhepiirissä ja kotona avopuolison kanssa. Olemme pohtineet, onko vaikeuksiin joutumisen raja madaltunut, miten paljon ja mistä syystä.

Linkin takaa löytyy hyviä kysymyksiä. Uskallan väittää, että ne herättävät ajatuksia. Eri asia sitten on millaiset ihmiset sen uskaltavat ääneen myöntää.

http://pommikone.ma.cx/kuvia/2007_elokuu/?f=spot_the_racist.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *